Bilatu blog honetan:

jueves, 20 de noviembre de 2014

PANTXINETA

Osagaiak:
- 2 arrautza
- 3 gorringo
- 2 hostore xafla
- 75gr azukre
- 30gr arto irina.
- 100 gr almendra
- 1/2 l esne
- Irina
- Glass azukrea
- banilla

Nola egin:

1 )Krema egiteko, esnea lapiko batean berotzen jarri (pixka bat gorde) eta bertara banilla bota.
2 )Katilu batean arto-irina eta azukrea nahastu. 
3 )Ondo nahastu ondoren, gordeta geneukan esnea bota.  
4 )3 gorringoak eta arrautza bat bota. Berotzen ari zen esnetik pixka bat bota.
5 ) Dena lapiko batean jarri eta sutan eduki. Epeltzean, almendra bota.
6 ) Hostore xaflak jarri labean eta lehen sortutako kremarekin estali izkinak izan ezik.
7 )Libre utzitako izkinetan ur pixka bat jarri eta beste hostore xafla bat jarri gainean.
8 ) Irabiatutako arrautzarekin gainazala busti eta almendra bota. 
9 ) Azkenik labean sartu 160 gradutara 40 minutuz 

ON EGIN!!
                                                                                Paula Mancisidor eta Leire Rivas

No hay comentarios: